PROJECTE REALITAT MILLORADA

Realitat Millorada és un projecte integral d’acondicionament i humanització de la Nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron liderat per la Fundació Aladina, Fundació Small i Fundació A. Bosch.

Permetrà que a l’excel·lència mèdica de l’hospital s’hi afegeixi l’alegria de la llum, dels espais harmoniosos i eficients i de les zones de descans i oci acondicionats i accessibles.

Tot per estar millor durant el temps que els nens, les nenes i els adolescents amb càncer i els seus cuidadors passin ingressats.

Inversió total: 6.172.432,40€
Metres quadrats: 2.646 m2
Inici de l’Obra: Abril 2023
Si vols més informació, visita: www.realidadmejorada.org

El projecte

Nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

 

El projecte Realitat Millorada canviarà per sempre, no només l’aspecte de la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron, sinó també la relació dels pacients, familiars i cuidadors amb l’hospital.

La nova àrea serà un entorn confortable, amigable, on el tractament mèdic, el descans i els temps dedicats a l’oci conviuran de manera natural.

ELS NOSTRES ARTISTES

Tres fundacions unides per una bona causa

La Fundació Aladina, Fundació Small i Fundació A. Bosch, en col·laboració amb Fit&Fun, han creat la nova col·lecció de Smartwatch Solidaris de Realitat Millorada. Amb la compra d’aquest super smartwatchs inspirats en el disseny dels pacients que han creat les ulleres de Realitat Millorada, ajudareu en el projecte d’acondicionament i humanització de la Nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
 
  • La Fundació A. Bosch va ser creada amb l’objectiu de promoure la investigació i la cerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones al llarg de la vida.
  • La Fundació Aladina ha complert 15 anys de vida atenent a 18 hospitals de tota Espanya a nens i adolescents malalts de càncer, i a les seves famílies, a través d’innovadors programes de suport integral, emocional, psicològic i material.
  • La Fundació Small centra els seus esforços en recaptar diners privats i col·laborar properament amb els hospitals per ajudar a millorar en tot el possible els serveis d’oncologia infantil.