Col·lecció Pels Valents

A benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu – Pediatric Cancer Center

ELS NOSTRES ARTISTES

PROJECTE PELS VALENTS

A Fit&Fun ens adherim a la campanya contra el càncer infantil #pelsvalents de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Hem creat la Col·lecció Pels Valents a partir dels dibuixos i creacions de les nenes i nens que pateixen la malaltia. Una col·lecció que ens apropa a la seva realitat, com viuen i lluiten contra la malaltia.

A l’adquirir qualsevol producte help Pels Valents ajudes a la lluita contra el càncer infantil, la teva aportació es destina a la investigació que realitza l’equip mèdic de l’HSJD.

Descobreix els diferents dissenys creats pels Grans Valents, i ajuda a la investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

DEPARTAMENT D’INVESTIGACIÓ DE L’HSJD

Cada any es diagnostiquen més de 1.200 casos de càncer infantil a tota Espanya. Es curen el 80% dels casos, a vegades amb greus seqüeles. Això significa que, 1 de cada 5 nens no poden superar la malaltia perquè la medicina encara no disposa de cap tractament eficaç.

El departament d’investigació del HSJD treballa en el desenvolupament de teràpies, més efectives i menys agressives, perquè els pacients joves amb càncer puguin beneficiar-se dels tractaments més avançats.

Compta amb més de 10 línies d’investigació i és un dels pocs centres europeus que disposa d’un banc exclusiu de tumors pediàtrics amb un gran potencial per la investigació.

A més, compte amb 5 assajos clínics propis aprovats i desenvolupats en el seu laboratori, i participa en molts altres assajos clínics, en col·laboració amb altres hospitals, amb l’objectiu d’aconseguir un tractament pels tumors actualment incurables.